Društvo študentov kadrovskega menedžmenta (DŠKM)

16_skz_drustva-logo_jpg_72dpi-02 Cilj študentskega društva je poleg zagotavljanja kakovostnejšega znanja s področja kadrovskega menedžmenta tudi in predvsem zgraditi most med teorijo in prakso.

 

 

Društvo študentov kadrovskega menedžmenta (DŠKM) je bilo ustanovljeno z ustanovno sejo 14. marca 2001. Takoj naslednje leto je bilo kot štirinajsto društvo sprejeto v Zvezo društev za kadrovsko dejavnost Slovenije (ZDKDS), sedaj SKZ.

Namen društva je študentom kadrovskega menedžmenta pomagati pri vsakodnevnih dejavnostih, popestriti študij in ga razširiti tudi na praktično področje. Poleg zagotavljanja kakovostnejšega znanja s področja kadrovskega menedžmenta, so cilji DŠKM usmerjeni tudi k večji prepoznavnosti študijske smeri sociologija – kadrovski menedžment.

Zgoraj omenjene cilje društvo dosega z organizacijo predavanj, tečajev, delavnic, strokovnih ekskurzij in seminarjev. Zbira se podatke tako o samem študiju kot tudi o študentih smeri sociologija – kadrovski menedžment ter seznanja študente z delom kadrovskega menedžerja. V skrbi zagotoviti čimbolj kakovostne storitve za svoje člane, si društvo prizadeva povezovati se tudi z drugimi društvi in organizacijami, udeležuje se  in sodeluje na raznih njihovih predavanjih, seminarjih, konferencah ipd.

 

Prijava na e-novice

Seminarji in dogodki SKZ Rss

Eapm