Uspešna Konferenca o zavzetosti zaposlenih

01.10.2014
Slovenska kadrovska zveza (SKZ) in Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) ter KOKA (delovna skupina PRSS in SKZ za zbliževanje komunikacijske in kadrovske stroke) so 30. septembra, na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, organizirali prvo konferenco o zavzetosti v Sloveniji. Brezplačne konference se je udeležilo prek 150 kadrovikov in piarovcev, ki so imeli priložnost spoznati in razumeti zavzetost zaposlenih iz različnih zornih kotov. Več»

Obisk delovne skupine evropske kadrovske zveze EAPM v Ljubljani

18.09.2014
V času od 4. do 6. septembra letos je bila na obisku v Ljubljani delovna skupina EAPM, ki predstavlja najožje vrhnje vodstvo te organizacije. Več»

Delovna skupina KOKA - Simbioza med kadroviki in komunikatorji

02.09.2014
Interno komuniciranje je kot pajek, ki plete mrežo med sodelavci v družbi in jih povezuje. Vsako svojo potezo načrtuje premišljeno, skrbno in jo odgovorno vplete v kontekst. Upravljanje zaupanja sodelavcev je tako eno od ključnih področij delovanja stroke odnosov z javnostmi in menedžmenta sodelavcev. Več»

SKZ postavila standarde kadrovske stroke

27.03.2014
Slovenska kadrovska zveza (SKZ) je na srečanju z novinarji predstavila Standarde in kompetence slovenske kadrovske stroke. Dokument, pripravljen na podlagi tujih praks in prilagojen slovenskim specifikam, služi kot vodilo kadrovskim strokovnjakom pri njihovemu delu in razvoju. Ravno tako si SKZ želi, da bi standarde zasledoval tudi slovenski menedžment pri izbiri vodij kadrovskih služb in kadrovskih strokovnjakov v svojih organizacijah. Več»

Prijava na e-novice

Seminarji in dogodki SKZ Rss

Eapm